Hypotheken

Ga je binnenkort een huis kopen? Wil je een verbouwing of verduurzaming van je bestaande woning financieren? Wil je weten of het gunstig is om je hypotheek over te sluiten? Of heb je een andere vraag over hypotheken? 

Advies van Stef helpt u graag om de mogelijkheden te bespreken en op zoek te gaan naar de beste optie.

Gratis afspraak

Onze werkwijze

Tijdens een gratis eerste kennismakingsgesprek leggen we uit wat jouw mogelijkheden zijn en lichten we onze werkwijze toe. We hebben jarenlange ervaring op de huizenmarkt en werken samen met veel geldverstrekkers. Samen kijken we naar de verschillende hypotheekvormen, rentevaste periodes en bekijken we welke geldverstrekker het beste bij je past.

Bij elk hypotheekadvies ontvang je een rapport waarin we laten zien hoe het inkomen zich ontwikkelt na pensionering, bij onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Zo heb je een helder inzicht wat het kopen van een huis voor jou betekent.

Ook voor het verhogen of oversluiten van jouw huidige hypotheek, het verlagen van jouw hypotheeklasten of andere hypotheek gerelateerde vragen ben je van harte welkom. Tevens bieden wij verschillende mogelijkheden voor ondernemers die nog niet zo lang geleden gestart zijn.

Een huis kopen is een ingrijpende financiële beslissing. U sluit een hypotheek af en gaat daarmee een betalingsverplichting aan van 30 jaar. Een goed hypotheekadvies is uitermate belangrijk omdat het u in de loop van de tijd veel geld kan schelen.

Hoe adviseren wij u?

Als u bij ons aanklopt voor een hypotheekadvies, gaan we uiterst zorgvuldig te werk. Als huiseigenaar krijgt u te maken met allerlei financiële, fiscale en juridische regelgeving. Wij leggen u uit wat u kunt verwachten en wat de gevolgen zijn voor uw financiën.

Om uit te zoeken hoe uw hypotheek er precies uit moet zien, inventariseren wij eerst uw persoonlijke en financiële situatie. Maar ook andere informatie is belangrijk, zoals uw toekomstverwachtingen en toekomstwensen. Die zeggen iets over hoe uw vaste lasten zich ontwikkelen. En dat kan de keuze voor een bepaalde hypotheek beïnvloeden.

Na de inventarisatie maken we een analyse, zoeken we uit wat uw mogelijkheden zijn, vergelijken we de hypotheken van meerdere aanbieders en maken we berekeningen. Dan stellen we een adviesrapport op waarin we u laten zien welke oplossingen voor u het meest geschikt zijn. Ook zijn we duidelijk over wat u betaalt voor uw hypotheek en ziet u hoe uw hypotheeklasten er in de komende jaren uitzien.

Uiteraard spreken we ons advies grondig met u door. U krijgt de tijd om alles goed te overdenken.